Vatteninsamling för barnen skull

Jag säger inte att jag är lite efterbliven, men jag säger att ibland är det så mycket som snurrar på i livet, så jag hamnar lite efter. Det här är ett sånt tillfälle! Det här är en insamling som jag sett på olika bloggar ett tag, men inte hunnit läsa tillräckligt för att få grepp om. Nu har jag i alla fall gjort det och med eftertanke   för lilla nyfödda O och mina egna barn, som har turen att få rent vatten varje dag, har jag nu satt in några kronor för att hjälpa andra barn att få detsamma. Kampanjen pågår tyvärr bara i 13 dagar till, så vi får köra på så gott det går. Du kan sätta in en 50-lapp eller mer om du vill stödja Svenska kyrkans kampanj.

Klicka HÄR för att vara med och bidra till något gott för andra eller bara läsa mer om kampanjen! Var med och gör skillnad, litet eller stort det är upp till dig, alla bidrag är viktiga!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Vatteninsamling för barnen skull

  1. Vad kul att du valt att uppmärkamma vår kampanj för rent vatten – en mänsklig rättighet.

    Mvh
    Carl Johan Magnusson, representant för Svenska kyrkans fastekampanj 2009

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Another hang up

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] glömmer väl inte bort min vatteninsamling? För att vara med, klicka HÄR! (WOOOW, vi har redan samlat in 350 spänn!! […]