Another hang up

Jag skrev i föregående inlägg om att jag ibland ”snöar in” på vissa grejer. ”Neger-debatten” är en sån där riktig 100 procentare för mig! Linda Mpili har skrivit en krönika i Gringo i ämnet: ”Jag skiter i att din mormor alltid kallat det negerboll” Debatten är het.

Inlägg jag tidigare skrivit i ämnet:

Aminatas åsikt i frågan kan du läsa HÄR! (Under rubriken ”Mulatt & Neger?”)

HÄR har du en som ger sig in i debatten med det geniala: ”Jag tycker minsann att negerbollar ska få heta negerbollar och inget annat.” Vilket kreativt sätt att utveckla sina åsikter. Eller inte…

Ni glömmer väl inte bort min vatteninsamling? För att vara med, klicka HÄR! (WOOOW, vi har redan samlat in 350 spänn!! Yippie!!)

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Another hang up

  1. Vill man så hemskt gärna säga det så får man väl säga det NÄR INGEN SOM TAR ILLA UPP HÖR! Så mycket respekt tycker jag iallafall att man kan visa andra människor!! Man springer väl inte runt och säger fetto till överviktiga?
    Dessutom tycker jag att det låter obildat att kalla mörkhyade neger. Som om man inte kan något bättre ord.

  2. Det är faktiskt INTE okej att kalla det ”negerboll”, oavsett vilken ras man själv tillhör. Neger är och förblir ett skällsord. Jag skulle vilja veta vad folk skulle säga om man sålde ”svenneboll” eller liknande på kafé och i butik… Skulle nog inte alls uppskattas av dem som hävdar att det heter ”negerboll”….

  3. Men fan vad det ska gnällas. Negrerna bara våldtar och förstör, lever ju fan i hyddor och får bistånd av tappra arier.

    Stolt Nationaldemokrat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.