Efterlysning

För ett tag sedan hade jag en intervjuserie (längst ner i inlägget kan du läsa de olika intervjuerna) där jag intervjuade personer som kunde belysa olika typer av samhällsproblematik. Nu tänkte jag börja jobba upp en ny intervjuserie och jag har några på gång, men jag vill dels ha tips på vad för sorts intervjuer ni vill läsa?

Levnadsöden eller samhällsproblematik är de ämnen jag har i bakhuvudet. Är det några saker ni vill tipsa om? Skriv gärna en kommentar eller maila mig på: tonarsmorsa@gmail.com

Om du själv har en historia du vill ska uppmärksammas, så maila mig på ovanstående mailadress. Alla har möjlighet att vara anonyma och jag publicerar inget som inte har godkänts av den jag intervjuat.

Kanske en skilsmässa, en svår händelse i ditt liv, kanske något som förändrat ditt liv på ett negativt eller positivt sätt. Maila mig gärna, så får vi se vad vi får ihop!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Efterlysning

  1. Detta är kanske inte den sorts folk du är ute efter men jag skulle gärna vilja läsa om ”eldsjälar” och inspirerande människor som typ America Vera-Zavala eller Diabaté ”Dallas” Dialy-Mory:)

  2. Kanske kan jag vara ngt att skriva om, berättar gärna om mina erfarenheter kring vården och hur det är att vara sjuk när man är 25 år och borde leva livet. Hur det är att aldrig få en klar diagnos och bara skickas runt månad efter månad. Kan berätta mer om mina sjukdomar och allt som hänt om du är intresserad. Gå in o titta runt lite på min blogg så får du en liten bild av vad jag menar.
    Kram

    Thereses senaste inlägg..Slutet?

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.