Hjälp till att fylla hinken…

För en full hink vatten kan vi plantera 100 nya träd. För att fylla hinken behövs 1000 kronor och vi är nu uppe i 400 kronor och kampanjen fortsätter i drygt en vecka till. Vill ni hjälpa oss nå målet, eller kanske till och med lyckas fylla en hink till och därmed få 200 nya träd? Klicka HÄR om du vill hjälpa till!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.