Trött, frusen och aggressiv

Så mycket som jag har frusit idag, har jag nog inte frusit sedan jag var tonåring och fikade upp sista slantarna så man fick gå hem, i stället för att ta bussen.

Jag avskyr verkligen kyla. När det gäller i stort sett allt annat så kan jag gilla läget och anpassa mig, men kyla gör mig så otroligt kall, frustrerad och aggressiv.

Jag känner mig som en gnällig, trotsig och jobbig 5-åring när jag fryser. Jag vill gråta och gnälla. Orkade inte ens ta bussen hem från tåget, tog en taxi trots att jag inte egentligen har råd…

Nu är jag i alla fall äntligen hemma, ensam. Alla barnen är i Stockholm på en dopfest hos en släkting. Själv sparkade jag av mig skorna, klädde av mig, tvättade mig och borstade tänderna för att sedan dyka ner i sängen med min laptop och värme-elementet på högsta volym. Jag ska upp tidigt i morgon, men tills dess ska jag ligga här i min säng och njuta av värme, ensamhet och lugnet!

I morgon är det fredag och tänk att fredagar alltid är lika sköna när man vet att man är ledig…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Trött, frusen och aggressiv

 1. Ja det har verkligen varit kallt den senaste tiden (fast inte idag solen sken och jag gick en promenad och kände våren på lunchen.)
  Gillar heller inte att frysa nämnligen så varje dag efter jobbet tinnar jag upp mig med ett bad, (måste) med ngn avslappningsskum från Ã…hlens i fem, tio minuter. (jättebra, och mkt prisvärd)
  sen börjar jag kvällen!
  Snart så kommer värmen håll ut 🙂
  *Kram*

  menuettes senaste inlägg..Hä ä bar å ´ åk ´ ”

 2. Du jag kan verkligen relatera till att vilja gnälla när man fryser! Jag växte upp i Luleå och var ständig kall på vintrarna…och vintrarna är LÃ…NGA där uppe…tycker att det borde finnas portabla värmeelement…eller kankse kläder med inbyggda värmeslingor! Det skulle inte va helt fel! :o) Ha en bra helg.

 3. haha näääädu,kyla gillar jag inte.Och snä är vackert sålände det är på långt avstånd från mig.Trots att det haglade här i Alanya igår är jag nöjd med att jag slipper frysa häcken av mig då jag går ut.ha en trevlig fredagskväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.