Ny bloggutmärkelse

Jag har fått en ny bloggutmärkelse. Denna gång av Soulsister.

Jag sänder utmärkelsen vidare till följande bloggar:

Ludmilla

Mindys Magnifika Dagbok

Johanna Sjödin

Madonnan

Jag tror jag nöjer mig där för denna gång!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Ny bloggutmärkelse

  1. Pingback: Ludmillas Blogg » Utmärkelser på bloggar…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.