Mabous eftermiddag

Som jag skrev igår så blev det lite barnvaktskris i dag. Men Mabou (7) gick det nog ingen nöd på, för han fick i alla fall sig en tur ut på landet och hälsade på kossorna och dessutom fick han äta lite plättar! Så här trevligt hade de:

Det här är INTE Mabou:

Det här är ingen kossa:

Foton: Min vän och kollega Karin.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Mabous eftermiddag

  1. Gud vad mysigt han verkar ha haft. Önskar att min lille kille kunde ha följt med, de skulle ha haft så kul! Usch jag blir nästan avundsjuk, jag måste se till att min son får komma ut på landet/ i naturen! KRAM (längesedan sist pga. min dator har pajat – många bra inlägg ser jag!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.