Dagens radiokrönika (23)

Jag hade åter glömt bort att min krönika sändes i Radio Uppland i förrgår. Men nu har jag lyssnat och om du också vill lyssna på min krönika om pendling och pappersmuggar, så kan du lyssna HÄR! (Välj ljudspelare och Dra fram tidslinjen till 12.09)

Om du vill lyssna på tidigare kåserier, krönikor och intervjuer så kan du klicka HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens radiokrönika (23)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.