I made it!

Jag klarade det! Jag klarade min utbildning och har haft skolavslutning idag.

I morse när jag gick till skolan kände jag mig som en liten skolflicka. Det enda som saknades var en blomma till fröken, men det hade en klasskamrat tänkt på, så det var redan ordnat!

En kort dag blev det i alla fall. En kort dag med betygsutdelning, lite tal och smörgåstårtor!

Nu kommer jag att börja en högskoleutbildning på måndag och den ser jag väldigt mycket fram emot. Dels för att den verkar intressant, men också för att det inte är så mycket schemalagd studietid utan väldigt mycket självstudier vilket visserligen innebär en massa jobb, men jag har i alla fall möjlighet att styra min tid på ett annat sätt.

Nu sitter jag och väntar på att en fotograf från någon veckotidning ska komma och fota mig och resten av familjen. Sedan ska vi få besök av min brorsa, Kamelen och Kribban. Så nu är jag redo! Helgen kan börja!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”I made it!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Grattis Isa, efter alla sorger och bedrövelser!!

  2. Pingback: Sen sammanfattning av 2009 Del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Direkt efter den utbildningen så påbörjade jag en ny utbildning på högskolan i Stockholm. För barnen blev det väldigt bra, eftersom det inte är så mycket schemalagd studietid i skolan, men för mig innebar det en fortsatt stress, även om det var väldigt mycket lättare än den första utbildningen. Igår på jobbet blev jag och några andra som genomgått utbildningen firade med tårtor och en present, nämligen ljusstaken nedan, från Kosta Boda. […]

  2. […] Jag avslutade min ena utbildning! […]