Jag är verkligen, verkligen ledsen…

För några veckor sedan fick jag veta att en ung tjej som bloggar efterlyste sin bror i bloggen, som var försvunnen. Jag hängde på och försökte hjälpa till att sprida budskapet. Nu har en av er bloggläsare meddelat mig ett tragiskt besked.

Den här unga killen har hittats, men tyvärr inte vid liv. Jag saknar ord, men jag är i alla fall väldigt, väldigt ledsen och beklagar familjens sorg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag är verkligen, verkligen ledsen…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.