Brollan älskar facebook

Brollan är här på besök med barnen. Han har dissat facebook helt. Jag är inte heller någon stor fan av facebook, men eftersom jag är alldelens för nyfiken så kan jag inte låta bli att ha en facebook och ibland använder jag mig av den.

Min lillebror totalvägrar. Ju mer folk snackar facebook, ju mindre lust får han att skaffa en. Men. Skenet bedrar. Nu på morgonen gick jag in på facebook för att kolla en grej och genast börjar han tala om vad jag ska söka på och gå in på.

Jag tycker att han har förvånansvärt mycket kännedom om facebook med tanke på att han inte ens har någon själv…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Brollan älskar facebook

  1. Hahaha, undrar hur han kan veta så mycket… känner igen det där med att han är bra på att sitta o säga vad och vilka man söka på… har många ggr tänkt att registrera ett konto på FB till honom, tror att han skulle fastna rätt snabbt då… Ha en underbar dag med min familj, själv ska jag njuuuta av tystnaden, solen och mamma! Kram

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.