Dagens I-landsproblem

Problemet med att spara bloggar och andra sidor som ”favoriter” för att man vill läsa ordentligt senare eller man känner för att spara och hålla koll på en blogg som ser intressant ut, är att till slut så har man lagt upp så ofantligt många sidor, att det blir en ny liten djungel, som det är helt omöjligt att hitta något i.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens I-landsproblem

  1. Jag har gjort massa underkategorier i mina favoriter, just för att slippa djungeln…en mapp där jag sparar allt nytt jag vill kolla in, den rensar jag i rätt ofta och ev lägger över i de andra mapparna om det är något värt att spara…sen är ju blogglovin rätt bra…då får man ju uppdateringarna.

    kram

    Soulsisters senaste inlägg..Tillbaka till verkligheten

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.