Dagens I-landsproblem

Problemet med att spara bloggar och andra sidor som ”favoriter” för att man vill läsa ordentligt senare eller man känner för att spara och hålla koll på en blogg som ser intressant ut, är att till slut så har man lagt upp så ofantligt många sidor, att det blir en ny liten djungel, som det är helt omöjligt att hitta något i.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens I-landsproblem

  1. Jag har gjort massa underkategorier i mina favoriter, just för att slippa djungeln…en mapp där jag sparar allt nytt jag vill kolla in, den rensar jag i rätt ofta och ev lägger över i de andra mapparna om det är något värt att spara…sen är ju blogglovin rätt bra…då får man ju uppdateringarna.

    kram

    Soulsisters senaste inlägg..Tillbaka till verkligheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.