Tips på dokumentär

Igår kväll blev jag tipsad av Gunilla, som jag tidigare gjort en intervju med, om att Susann skulle vara med i en dokumentär som handlar om hennes son som begick självmord och hans kompisar. Susanns blogg var en av de allra första bloggar jag började följa och som berörde mig djupt 2005. (Fast då bloggade vi båda på Spaces) Dokumentären var väldigt bra och du kan se den HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tips på dokumentär

  1. Hej och tack för orden! 😉

    Jag såg dokumentären du tipsar om. Om det nu var filmen om GHB du avsåg. Det är ett fruktansvärt liv ungdomarna fastnat uti, och det verkar mycket, mycket svårt att ta sig ur missbruket. Svårt att vara förälder idag!!!

    ANNA-LYSs senaste inlägg..Child Abuse Awareness

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.