Tips på dokumentär

Igår kväll blev jag tipsad av Gunilla, som jag tidigare gjort en intervju med, om att Susann skulle vara med i en dokumentär som handlar om hennes son som begick självmord och hans kompisar. Susanns blogg var en av de allra första bloggar jag började följa och som berörde mig djupt 2005. (Fast då bloggade vi båda på Spaces) Dokumentären var väldigt bra och du kan se den HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tips på dokumentär

  1. Hej och tack för orden! 😉

    Jag såg dokumentären du tipsar om. Om det nu var filmen om GHB du avsåg. Det är ett fruktansvärt liv ungdomarna fastnat uti, och det verkar mycket, mycket svårt att ta sig ur missbruket. Svårt att vara förälder idag!!!

    ANNA-LYSs senaste inlägg..Child Abuse Awareness

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.