Ludmilla gör skillnad

Ludmilla, som jag skrivit om ett flertal gånger tidigare, är med i en artikel i UNT om en samtalsgrupp som hon har startat. Ludmilla, vars dotter begick självmord för snart ett år sedan.

Jag beundrar Ludmillas styrka. Men också hennes vilja att göra skillnad. Ludmilla lyckas förmedla många viktiga saker genom sin blogg och sitt engagemang utanför bloggen. Det beundrar jag henne för!

En intervju jag tidigare gjort med Ludmilla, kan du läsa HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Ludmilla gör skillnad

  1. Jag måste säga att det här är helt klart en av de bästa bloggarna på nätet. Anledningen att jag tycker det, är just den här typen av inlägg. Det är kul att se framgångsrika bloggare som inte kastar sig framstupa ner i skvaller träsket med äran först!

    Cred och respekt för ditt arbete och för att du får folk att bry sig och ta ställning!

    Må bäst!

  2. Pingback: När man mist det käraste man har… | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.