Påskhälsning från Norr

Jag fick precis ett påsk-sms av min moster i Norrbotten (Piteå). Så här skrev hon:

Ja, då är man på väg igen. Aschlet fullt av stickor! Glömde polera kvasten o inte hitta jag kattfan heller, så jag tog grannens, den är röd. Så nu får de andra kärringarn nåt att skratta åt. Men jag har i alla fall en espressomaskin med mig, man är väl modern. Vi syns på Blåkulla! GLAD PÅSK!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Påskhälsning från Norr

  1. Weirdo: Jaha! Då ”hör” jag en helt annan dialekt i dina kommentarer! 🙂 P.S. Norrland rocks!

    Gunilla: Måste kolla…

    Cel’Dara: 😀

    Sofie: Ja, det kan jag också! 😀

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Sms-svar till min moster

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skrev igår att jag fick ett sms av min moster. Men jag hade svar på […]