Sms-svar till min moster

Jag skrev igår att jag fick ett sms av min moster. Men jag hade svar på tal:

Hela dagen igår, gick jag runt på Blåkulla och letade efter dig och din röda katt. Till sist berättade en av de andra kärringarna att du inte alls var på blåkulla, utan på Piteå Havsbad och svängde dina lurviga. Kanske vi ses nästa år? GLAD PÅSK!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Sms-svar till min moster

  1. Yo i stugan! Klandrar verkligen inte din moster som spenderar påsken på Piteå Havsbad…helt schysst ställe, hon har nog roligare där än på Blåkulla…kärringar kan dock histtas på båda ställen hehe…

    På tal om någor helt annat…skulle jag vilja mejla dej om en sak nästa vecka…Om något lite seriösare…Ã…terkommer..

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.