Veckans Kåseri (24)

Idag sändes mitt radiokåseri på Radiouppland igen. Den här gången handlar det om när jag var med min väninna när hon fick lilla Olali! Du kan lyssna på Kåseriet HÄR! För fler kåserier och krönikor klicka HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 reaktion på “Veckans Kåseri (24)

  1. Vilket bra kåseri! Det ändrade min syn på förlossning, själv ansåg jag de t vara kvinnlig tortyr (kanske för att jag inte har barn!), men du fick mig att se på det hela lite annorlunda. :o)

  2. Weirdo: Det är fantastiskt, fast det är svårt att förstå när man har sådan smärta, särskilt innan man själv har skaffat barn. Men det är en fantastiskt händelse!!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

No Trackbacks.