Jag är Zumbas största fan

Jag har många gånger skrivit om hur imponerad jag är av den dansgrupp Binta dansar i; Zumbas. Det är ett gäng med fem energifyllda och dansdugliga tjejer. Tjejerna känner varandra i lite olika konstellationer sedan barnsben (de flesta av dem) och de är kanske inte jättetajta kompisar allihop utan det är just dansen som förenar dem.

Jag tror att de satsar på dansen i lite olika grad. Från att ha Zumbas som ett fritidsintresse av många till att satsa stenhårt i stort sett dagligen på dans, dans, dans. De är flitigt anlitade för uppvisningar och är med och tävlar lite då och då. Flera av tjejerna har också både vunnit olika danstävlingar och även kommit på andra prisplatser. Jag är säker på att i alla fall några av tjejerna kommer att gå långt när det gäller dans. Just nu håller de på att träna in ny koreografi, så vi får se hur den blir.

Jag har nämnt att jag håller på med en ny intervjuserie och har flera intressanta intervjuer på gång. Skulle ni vara intresserade av att jag försöker få till en intervju med tjejerna i Zumbas, eller är jag ensam på bloggen om min brinnande fascination av deras dansengagemang?

Bloggar:

Zumbas

Binta

Wendela

Mathilde

Till Zumbas: Jag ser fram emot en ny helvideo på nya koreografin och i väntan på den lägger jag in en gammal video!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Jag är Zumbas största fan

  1. Du är inte ensam om dansintresse. jag vill gärna se en intervju med tjejerna och då vill jag gärna veta vilken deras bästa och sämsta tävling eller uppvisning varit.

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Nu måste jag avslöja en av döttrarnas hemligheter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Glada hälsningar från Zumbas största fan! […]