Synpunkter på min blogg

Min väninna, Os mamma, har haft synpunkter på min blogg tidigare. Nu har hon en ny synpunkt. Hon tycker att jag ska skriva korta inlägg i stället, för nu är hon småbarnsmamma och hinner bara läsa korta stunder i taget på min blogg.

Jag ska göra henne till viljes med några inlägg, men tror knappast jag lär kunna hålla mig från längre inlägg också!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Synpunkter på min blogg

 1. Jag föredrar korta inlägg. Det som är lite viktigare är kanske att hålla sig till ett ämne per inlägg så att man kan kommentera utan att behöva peka på vad det är man syftar på. Jobbigt om det handlar om bullbak, politik och poesi i samam inlägg:)
  Ha det gott gott

  PaljettenQs senaste inlägg..Jobb ger fritid

 2. Soulsister: Vad bra! Det tror jag min väninna gör också, men jag tror det snarare handlar om tidsbrist när hon har en liten bebbe att ta hand om! 😉

  PaljettenQ: Ja, här brukar jag blanda, korta och långa inlägg och jag tror jag blandar ämnen med, men förhoppningsvis inte så ofta och kanske inte så skarpt som dina exempel! 🙂

 3. Jag sa det som ett skämt :)Hinner ju inte läsa långa inlägg längre så ofta… Annars gillar jag både långa o korta inlägg

 4. Sofie: Ja, det var så jag uppfattade det också, precis som jag uppfattade när du sa att jag skulle blogga mindre för att hinna maila dig när du bodde i Tanzania! 😉

  Ludmilla: Vänta du bara, Ludmilla! Snart sitter du själv där med en liten bebbe och förbannar alla långa blogginlägg för att bebben avbryter dig fem gånger för att få din uppmärksamhet, medan du försöker läsa en blogg! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.