Fixar du testet? Tonårsslang

Allt om Barn har ett roligt webbtest idag. Det handlar om att kunna förstå vad tonåringarna snackar om. Jag fick alla rätt på frågorna. (Okej då, jag fick fråga ungarna om två frågor)

Testet kan du göra HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Fixar du testet? Tonårsslang

  1. Jag fick alla rätt men med tanke på att jag är 22 är det la inte direkt nåt att skryta med…men jag chansade på haffla. VEM säger haffla?? Är det Sthlm slang lr? Det är roligt att slang skiljer sig ganska mkt åt mellan olika städer, typ om man ber om att få köpa töjj i Sthlm får något helt annat än man får i Gbg heheh…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.