Fixar du testet? Tonårsslang

Allt om Barn har ett roligt webbtest idag. Det handlar om att kunna förstå vad tonåringarna snackar om. Jag fick alla rätt på frågorna. (Okej då, jag fick fråga ungarna om två frågor)

Testet kan du göra HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Fixar du testet? Tonårsslang

  1. Jag fick alla rätt men med tanke på att jag är 22 är det la inte direkt nåt att skryta med…men jag chansade på haffla. VEM säger haffla?? Är det Sthlm slang lr? Det är roligt att slang skiljer sig ganska mkt åt mellan olika städer, typ om man ber om att få köpa töjj i Sthlm får något helt annat än man får i Gbg heheh…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.