I ´m Blind to You Haters!

Barnen (läs: mest Isatou) har hjärntvättat mig med den här låten så mycket att jag nu inte kan låta bli att sätta på den själv, när de inte lyssnar på dem. Jag gillar både gunget och texten. Nej, ”haters” förtjänar inte ens uppmärksamhet. Har barnen konstaterat. Och jag.

ONE LOVE!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”I ´m Blind to You Haters!

  1. Det var ju ett bra budskap men låten i sig själv var väl njaee…. Fast det där är å andra sidan inte min kopp té riktigt. En kille som mest lyssnar på punk och svensk vispop kanske ska vara tyst haha 🙂

    Joches senaste inlägg..On the road again

  2. Joche: Hej igen! Det var länge sedan jag läste dina trevliga kommentarer! Har du haft paus från min blogg eller bara inte orkat kommentera? Well, främst gillar jag faktiskt budskapet i de här låten, men även gunget, men det kommer på andraplats! 🙂 Klart du ska ha åsikter, även om vi har olika musiksmak. Fast en del vispop gillar jag också, även om det inte är allt för ofta jag lyssnar på det! Ha det bäst och en trevlig helg! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.