Nu måste jag avslöja en av döttrarnas hemligheter…

Jag brukar vara väldigt bra på att hålla hemligheter. I alla fall om det är uppenbart en hemlighet. Men ibland har jag svårt att hålla mig och det är när det gäller hemligheter som är positiva och som jag inte riktigt förstår varför jag ska hålla tyst om. Så nu tänker jag begå typ en dödssynd! Jag tänker avslöja en av döttrarnas hemligheter, för jag förstår inte riktigt varför jag inte får berätta?

För några dagar sedan så var Binta och Vendela på en audition för en festivalgrej i sommar (jag vågar här inte berätta exakt till vad, för då kanske jag blir halshuggen) och igår kom beskedet: de kom meeeed!! Yippie! Binta sa att audition inte hade gått helt bra, så hon vågade inte ha så höga förhoppningar, för de hade inte varit på topp. Men det räckte alltså ändå, de kom med i alla fall!

Zumbas som dansare till Junior Natural 2008

Glada hälsningar från Zumbas största fan!

Tillägg: Det är visst ingen hemlighet längre, så nu slipper jag kanske bli halshuggen!

Följ mig med Twitter.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Nu måste jag avslöja en av döttrarnas hemligheter…

 1. Hälsa och gratta dem!!!
  Hm, ibland kan man undrar varför vissa saker är tabu för mor och far att berätta om… När man är sådär pirrigt stolt över dem, för det är man, jö… 🙂
  Och grattis till dig själv – omtalad bland 10st kvinnliga bloggerskor på Aftonbladet… Jo, jag tackar jag… Inte illa, nä. Förstår verkligen om du gör ett Stinahopp då… Själv vore man glad för att få nämnas bland de 500 😉
  Må så grankott… kram…

  Bim HDs senaste inlägg..De hade i allafall inte tur med vädret…

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Grattis Isa, efter alla sorger och bedrövelser!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] slut strejkade”!! Det var också ett lyft i Binta ´s danskarriär att hon dels blev uttagen i en större audition som hon tävlade i och sedan att hon i natt dansade sig till en plats i […]