Hackigt inlägg

Fredag: Hade tid på radion. Tandvärk. Bokade om tiden på radion. Solsken. Barnfri. Hela helgen. Tandvärk. Fick en akuttid hos tandläkaren. Vill åka till IKEA. Fick erbjudande som gör att jag kan åka. Glad. Tandvärk. En stund till. Glad för tandläkartiden. Hoppas kunna få sova i natt. Utan tandvärk.

Barnfri helg brukar innebära två regler för mig, som jag själv satt upp:

 1. Inte boka upp mig på något, ta dagarna som de kommer.
 2. Inget hushållsarbete.

Den här gången har jag frångått detta. Jag har planerat storutrensningar i helgen och jag har bokat upp fem saker:

 1. Stor utrensning.
 2. Paltträff med två kollegor.
 3. Söndagsträff med en väninna och hennes två barn.
 4. IKEA med en bloggvän
 5. Plugga

Men alla fem grejerna känns just nu som nöje, med viss tveksamhet för punkt ett och fem.

Verkar inlägget hackigt? Hela jag är hackig, tandvärken gör att huvudet hackar, tankarna hackar och jag håller tummarna för att nästa inägg innehåller lite mer flyt. Utan tandvärk! Utan hack. Med klara, vackra tankar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Hackigt inlägg

 1. Pingback: Tonårsmorsa » En Tonårsmorsa hos tandläkaren…

 2. Zombie: Ja, tandvärk är riktigt skit!

  Weirdo: Ja, det är svårt att koncentrera sig på något annat, när man har tandvärk!

  sarah: Palt kan man fylla med antingen köttfärs eller fläsk. Jag brukar dock äta ”flatpalt” d.v.s. palt utan fyllning, eller plocka ut fyllningen, då jag inte tycker om palt med någon fyllning.
  http://fatou.se/2008/01/15/paltzerian/

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Hackigt inlägg […]