Låna inte ut bilen till mig, bara!

Jag kom på att jag behöver handla på IKEA. Det är lite stora saker som inte ens får plats på min hoj Gamla Bettan. Så då tänkte jag skriva ett inlägg och höra om någon har en stor bil att låna ut. Typ en jättestorbil, eller en liten bil med takräcke eller möjligen med släpvagn. Men så kom jag på att det nog inte är så smart att låna ut en bil till mig. Varken en liten eller stor. Jag har ju inget körkort, liksom. Så där fick jag begrava den lysande idén!

Nåja, jag ska nog komma på någon ny lysande idé, som innebär att jag får hem mina grejer. Någon gång.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Låna inte ut bilen till mig, bara!

 1. Kommentar: Var glad att du i alla fall har en cykel att packa grejjer på. Själv har jag bara ledarhunden att lasta och han ställer tyvärr inte upp som packåsna…. 🙂

  Bloggsvar: Jodå, nog läser jag din blogg. Dock inte lika ofta som i början, men det är ganska generellt med alla bloggar jag följer, det går liksom i perioder det där, precis som det går i perioder när jag själv skriver och hur mycket. Vad gäller låten har du så rätt, budskapet är bra och det gillar jag med. Och visst är det så att det bara är trevligt med olika åsikter. 🙂
  Ha en trevlig helg! Själv ska jag ägna mig åt föreningsjobb hela helgen så jag kommer vara lagom mör på måndag. Kram!

  Joches senaste inlägg..Besök på S:t Erik

 2. Hade jag bott närmare (typ inte på andra sidan jorden) hade jag kört dig. Min man har en stor bil och vi har släpvagn, men som sagt det skulle bli en jäkla resa för att gå på IKEA!

 3. Pingback: Tonårsmorsa » En Tonårsmorsa hos tandläkaren…

 4. theWitch: TACK för idag!! ♥

  Ankie: Tack, önskar dig detsamma! Ska kolla din sida!

  Joche: Ja, cykel är riktigt toppen!! 😀

  Weirdo: Haha. Ja, det verkar ju liiite väl långt…! 😉 Men jag fick ju hjälp ändå! 😀

  Soulsister: Jag ska komma ihåg nästa gång jag åker till Malmö! 🙂

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Svart bälte i IKEA-shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] komma in till tandläkaren vid 17-tiden. Strax före klockan 18.30 stapplar jag ut. Jag ska ringa min skjuts till IKEA och upptäcker att jag sluddrar som en som är riktigt på kanelen. När jag ska rätta till […]

 2. […] när jag skrev i min blogg att jag hade sådan lust att åka till IKEA, blev jag bönhörd på några minuter. Knappt hade jag publicerat inlägget och gett mig i väg till ICA, så fick jag sms av the Witch […]