Svart bälte i IKEA-shopping

Nya IKEA i Uppsala

Igår när jag skrev i min blogg att jag hade sådan lust att åka till IKEA, blev jag bönhörd på några minuter. Knappt hade jag publicerat inlägget och gett mig i väg till ICA, så fick jag sms av the Witch att hon gärna körde mig till IKEA. Vi gjorde upp om en tid som passade oss båda och i det läget insåg jag inte hur misshandlad jag skulle bli och hur länge, under mitt tandläkarbesök.

Men jag hade ändå inte en tanke på att skippa IKEA eftersom jag var så inställd på att åka dit och dessutom hade turen att få hjälp att få hem grejerna. Jag ljög glatt för tandläkaren och lovade att åka hem och vila. I själva verket cyklade jag hem som en galning, för att hinna spendera en liten stund på IKEA i alla fall.

När vi väl kom fram annonserade de dock ut i högtalarna att om 45 minuter skulle IKEA stänga. Det här hade nog inte varit några problem att få ihop, om det inte varit för att det nya IKEA i Uppsala är helt nybyggt och varken jag eller The Witch hade satt vår fot där innan.

Nåja, vi röjde runt och på 45 minuter lyckades jag inhandla följande:

1 säng, 2 skrivbord, 2 skrivbordsstolar, 2 förvaringsgrejer, doftljus, en hylla, sängkläder, sängbotten, madrass och en ny vardagsrumsmatta. *puuh* Snacka om att vi har svart bälte i shopping.

Tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att jag glömt en hel del. Så idag tvingade jag med brorsan att handla det jag glömt. Hmmm… trodde det var så lite grejer att vi lätt skulle få hem det på bussen. Vi fick hem grejerna, men det där med ”lätt” tar jag genast tillbaka. Well, nu är vi hemma igen och det är dags att börja röja undan det värsta, för jag har bjudit hit några kollegor som jag ska äta palt med.

Jag fattar inte hur jag alltid blir i sista minuten med mina IKEA-besök och varför jag alltid får stressa halvt ihjäl mig?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Svart bälte i IKEA-shopping

 1. Du de va int dåligt! Kanske jag borde jag skicka dig att handla på IKEA i stället för att gå dit själv när jag kommer hem till Sverige haha.

  Hur kändes det att vara barnfri i helgen?

 2. Hm, du gör oss ju nyfikna… även om det står vad du handlat – hur blev det? 😀
  Svart bälte, ja… Tror vi tog IKEA på 35min – men inte med så mycket möbler med ut. Dock finns det massor med annat som kan komma med ut, ehhh… 😛 Vi var två och det blev en del, hehehe…
  Må så grankott…
  (jag skulle inget ha då, ljus, servetter, kuddar+överdrag, matlådor, diskborstar och lite småtterier till… varför blir det alltid så? 😛

  Bim HDs senaste inlägg..Man vill så mycket…

 3. Pingback: Tonårsmorsa » På bussen

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Barnens rum före och efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Svart bälte i IKEA-shopping […]

 2. […] Jag köpte en del nya möbler också. Mabou fick en ny säng, botten och madrass, en ny liten bokhylla, förvaringsgrejer både under sängen och annan förvaring, sedan fick han ett nytt skrivbord och en ny skrivbordsstol. […]