Nu börjar polletten trilla ner…

I helgen som gick, kom våra grannar över och frågade om Mabou ville ha deras studsmatta. Nu var inte Mabou hemma, men jag var övertygad om att han gärna ville ha den. Grannarna bar snällt över den till vår baksida och då passade jag på och fråga varför de inte vill ha den kvar?

Grannarna: Nej, det är så många barn som står och hoppar hela tiden utanför oss och de hoppar och för liv på studsmattan…

Jag brukar inte vara så lättstörd, så jag tänkte att det inte blir några problem. Dessutom hade grannarna studsmattan på den allmänna gräsmattan där det är lätt att bara ”gå förbi och hoppa”. Nu ställde vi den på min lilla ”tomt-plätt” och det är precis utanför mitt vardagsrumsfönster.

Mabou blev förstås överlycklig när han kom hem igår och fick se studsmattan.

Nu har studsmattan stått här i snart två dygn och äntligen börjar polletten trilla ner… Nu förstår jag varför de blev störda och gav bort studsmattan…

Följ mig med Twitter.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Nu börjar polletten trilla ner…

 1. Hahaha gud så roligt. Kul i alla fall att sonen var överlycklig. Hur många barn exakt är det egentligen som kommer och studsar. Snackar vi en hel skock som köar för att komma upp på mattan?

 2. Va roligt att han tyckte om den! Men säg åt honom att vara försiktig, min kompis dotter hoppade så vilt att hon ramlade och slog i nacken och lyckades på någe vis slita av några muskelfästen! Oj hoppas jag inte gjorde dig orolig nu! Lycka till med oväsendet! 🙂

 3. Ã…hh så skoj!…åsså en himla massa träningingsvärk*S*
  Ja det är min erfarenhet av ungarnas studsmattor,genom alla år..(37:de året nu’fniss’)..inga problem såvitt jag minns?
  Tittar förbi just idag,(28/4)då Helene/Hulda skulle fyllt 50år.
  …Hon skrattar nog gott i sin himmel åt att Mabou hoppar o har kul!
  Minns jag rätt,om jag säger att hon köpte ngt annat till din uteplats/barnen?(En s.k pool elr liknande?)
  Ha en skön Vår/försommar dag,Fatou!
  Jag ska gå ut i solen och äta en glass till Helenes minne:D
  Kram på dej.

  P.s:Har du testat att hoppa?Det ÄR fantastiskt kul.D.s

 4. Hm… här funderar vi på att sätta ut en studsmatta… Orsak? Jo, Hemglass gör nämligen som så – de stannar där det finns studsmattor, där finns det barn. Dvs, köpare av glass… De ska stanna här enligt tabell – vilket de inte gör! Men, så finns det inte ngn studsmatta i närheten heller 🙁
  Må så grankott…
  Jo, det är faktiskt så – gubben jobbade ihop med en kille som kört glassbilen – de hade i uppdrag mer eller mindre att stanna där det fanns studsmattor, ju fler ju bättre. Mer köp – inkomst…

  Bim HDs senaste inlägg..Sierska, trollpacka eller möjligen enbart ragata…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.