Boktipset och Sigge Eklund

Jag är Ö-V-E-R-V-Ä-L-D-I-G-A-D!! Jag överdriver inte, utan jag är VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGAD!! Jag har hittat en sida på nätet som jag bara älskar!!

Först läste jag om den på Twitter. Sedan hörde jag talas om den i ett TV-morgonprogram. Jag var in och kollade, men tyckte inte den såg ut att vara mycket för världen…Jag sparade dock sidan och idag när jag hade lite mer tid att kolla och sätta mig in i det hela, så är jag överlycklig!!

Nu är jag ett stort fan av Sigge Eklund från början, så egentligen borde jag inte vara förvånad över det hela, då det är Sigge som dragit igång detta. Men ändå. Hela grejen är verkligen skitkul. Man kan välja böcker att betygsätta, man kan finna personer som har samma boksmak och se vad de har för fler favoritböcker, som du kanske inte har läst. Man kan också titta i andras bokhyllor och förfäras över att det finns de som bara gett en ynka stjärna i betyg på din favoritbok, som du själv utan att tveka skulle sätta fem stjärnor på. Eller tvärt om. Fundera på varför en helt värdelös bok kunde få fem stjärnor av en annan läsare? Det finns också diskussionsforum, men det har jag inte hunnit begrunda ännu, eftersom jag har fullt upp med att betygsätta de böcker jag har läst. Jag fattar inte hur jag ska ha tid att sova i natt… Det här är ju som julafton, hur kul som helst!

Så nu alla som gillar att läsa böcker (eller lyssna på ljudböcker) nu MÃ…STE ni bara gå in på Boktipset och börja betygsätta. Följ mig gärna på boktipset, så jag kan få lite härliga boktips eller så kan jag ge dig några!

HÄR kan du följa mig på Boktipset!

HÄR kan du följa Sigge på Boktipset!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Boktipset och Sigge Eklund

  1. Susan: Ja, den är helt fantastisk!

    Emma: Ja, jag med!

    fjortisensmorsa: Japp, sömnlös lär du sitta! 🙂

    Bim HD: Det är livsfarligt, berondeframkallande och alldeles, alldeles UNDERBART! Lite av en blandning av att komma till himlariket och julafton! 😀

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Boktipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] är fortfarande helt uppfylld av Sigges sida Boktipset. Nu har jag lagt till tre listor. De kan ni gå in på om ni vill ha mina boktips. De tre listorna […]