Veckans radiokåseri (25)

Isa, Binta, Mabou och jag, fyra femtedelar av familjen

Veckans radiokåseri av mig har sänts idag. Idag handlar det om den kommande Valborg, eller Sista April som de flesta i Uppsala säger. Det handlar lite om mina egna vilda tonår och rädslan för att mina egna barn ska följa samma spår…   Kåseriet kan du lyssna på HÄR!

Tidigare kåserier av mig kan du lyssna på HÄR! (Direktlänkar)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Veckans radiokåseri (25)

  1. Att jag satt i morse och läste Göteborgsposten om tonårsfylla i Slottskogen m.m. och tänkte att va lugnt att min tonåring inte är såååå stor än och att hon ska träffa tjejkompisar från klassen ikväll. Nyss åt vi lunch och så småpratade vi om kvällen, jag ”vad ska du göra ikväll då?” Hon ”träffa tjejerna i klassen” Jag: Va kul!, vad ska ni göra då?” hon: ”vi ska till Slottskogen” Jag: ”Vaaaaaaa men där kan ni inte vara, drick inget från någon, ring mig osv osv jag kommer att sms:a som en galning och jag har nu totalt slutat dricka vin på helgerna, redo att rycka ut med bilen om så behövs, m.m. m.m.” Vad ska man göra, tänk om man fick låsa in dem några år:-)
    Mamma till en av http://www.partillebrudar.se funderar på en egen blogg där jag kan skriva om DEM ur mitt perspektiv, ha ha ha

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Mina Tonårsdöttrars valborgsfirande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Igår var det Valborg, det är nog ingen som missat det. Särskilt ingen tonårsförälder. Vad mina tre döttrar drack igår vet jag inte. Jag var lite orolig där ett tag att jag skulle få “äta upp” radiokåseriet jag läste tidigare i veckan. […]