Dagens skratt

Binta

Min äldsta dotter Binta och jag är väldigt olika varandra på flera sätt, utseendemässigt är vi dock väldigt lika. Hon är nästan en kopia av mig när jag var i den åldern, förutom att jag var mycket spinkigare, eftersom jag inte hade lika mycket muskler som hon har.

Vi har dock några få saker som vi har gemensamt till sättet också. Ett av dem är att vi knappt hinner kliva in i en bil, innan vi somnar. Min farfar brukade ofta skoja med mig och säga att han precis hann backa ur garaget, innan jag somnade.

Idag hittade jag DET HÄR inlägget hos Binta ´s danskompis Vendela. Jag blev så full i skratt! Det där är verkligen Binta!

Jai, Mabou och Isatou

Oj, jag upptäckte precis att det visst är fler av mina familjemedlemmar som har svårt att hålla sig vakna i bilen…

Om ni undrar vart jag har tagit vägen, så kan ni säkert hitta mig HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens skratt

  1. hahaha….jag önskar verkligen att jag kunde sova i bilen. Av någon konstig anledning så går det helt enkelt inte!!! Undrar just hur de bär sig åt?

  2. Cel’Dara: Ja, bilar är toppen att sova i!

    Soulsister: Ja, det är tur det!

    Weirdo: Det kan jag tala om om är en riktig bilsovare själv: Man låter bilmotorn vagga en till sömns… 🙂

    Gunilla: Ja, det är så skönt att bara slappna av… Hoppas du själv fick en trevlig valborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.