Jag var före skvallerpressarna igen…

För mig var det ingen nyhet. Att Bathina och Aje väntar sitt tredje gemensamma barn. Precis som en av de tidigare gångerna de väntade barn, så lyckades jag hålla tyst, även om det tar mig lite emot att inte avslöja en trevlig, positiv nyhet. Ã… andra sidan skulle jag aldrig göra det när det gäller mina vänner och om det inte varit en vän det gäller, så skulle jag ju knappast heller kunna veta nyheten innan media fått nys om det…

Nåja, en liiiten extrahemlighet har jag i alla fall att avslöja. Bathinas härliga syster väntar också sitt tredje barn och allt är så härligt beräknat (eller ödet är så coolt?) att hennes syster är beräknad nästan precis en månad efter Bathina för förlossning.

GRATTIS Bathina och ”systern”!

(Bathina och hennes syster tycker förstås att det är okej att jag nämner dem i det här sammanhanget)

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag var före skvallerpressarna igen…

 1. Pingback: Sen sammanfattning av 2009 Del 2

 2. Stort grattis till systrarna och lycka till med graviditeterna!

  Men Fatou, såhär mellan dig och mig måste jag säga att det känns väldigt mycket B-kändis med Bathina och Aje i jämförelse med vem vi såg här i går.

  Jag säger inget mer men tänk på en stor randig katt… Inte katten men väl hans missis 😛
  Hoppas de får vara ifred här.

  Bathina och Aje… hahaha! Fatou jag vet att du blir sur nu, jag skrattar inte åt din kompis bara åt att jag har geografiskt mer närhet till mycket kändare kändisar än du har 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Jag var före skvallerpressen-Igen! […]