Sammanfattning av helgen i bilder

På Valborg på förmiddagen, gick vi till forsränningen. Den har jag lagt in massor av bilder på HÄR! Du kan också se ett roligt klipp från UNT på båtarna och flottarna HÄR! På eftermiddagen gick jag, Mabou, min kompis och hennes dotter på tivoli. Gissa om vi blev populära morsor?

Mabou i Harry Potterhuset

Storleken på sockervadden kunde vi inte klaga på…

På fredagen städades det undan efter tonåringarnas framdragande av speglar, smink, kläder, hårgrejer och jag-vet-inte-allt! Därefter tog jag det lite lugnt. Lördag förmiddag städade jag (ÄNTLIGEN!!) uteplatserna på bak- och framsidan. Sedan marinerade jag kött och började förbereda inför grillningen vi hade på kvällen.

Lammköttet var perfekt marinerat och det blev perfekt grillat. Marinaden jag använder är densamma som till grillspett, som jag tidigare lagt ut recept på HÄR!

Potatissalladen som är världens godaste blev ännu bättre än den brukar. Den har jag också delat med mig receptet på HÄR!

Isa hoppar studsmatta…

Mabou kan hoppa högt

Jodå, jag kan också hoppa

Lördagkvällen ägnades sedan åt att njuta…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Sammanfattning av helgen i bilder

  1. Pingback: Sen sammanfattning av 2009 Del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Vi firade vårens ankomst […]