Sug på den, du

Här, på restaurang Trattoria Commedia i Uppsala har jag precis varit och käkat. Käket var gott och jag käkade lamm. Toppen! Jag var med och avtackade en kollega som gått i pension. Sug på den, du! Pension! Låter underbart i mina öron. Pensionär. Men jag har allt några år kvar innan jag kan njuta av det. Tills dess ska jag försöka njuta av det som kommer innan…

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Sug på den, du

  1. Angelica: Allt på topp! 🙂

    Leif Waldemark: Ja, jag förstår att det är svårt. Kanske ska kolla med de som börjar närma sig pensionsåldern innan det är dags, hur de skulle vilja bli avtackade? (Inom rimliga gränser alltså). Det kan ju vara lite känsligt för vissa det där…! Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.