Barnens rum före och efter

För ett tag sedan så skrev jag om att jag höll på att möblera om barnens rum här hemma. Dels behövdes det storstädas (läs typ saneras), dels hade Mabous säng brakat och dels så ville jag att barnen skulle byta rum ett tag.

Jag köpte en del nya möbler också. Mabou fick en ny säng, botten och madrass, en ny liten bokhylla, förvaringsgrejer både under sängen och annan förvaring, sedan fick han ett nytt skrivbord och en ny skrivbordsstol.

Tjejerna fick ett nytt skrivbord och skrivbordsstol, nya sängkläder och Isatou (15) fick förvaringslådor och nya sängben.

Sådan här krigszon bodde Isatou i, innan storrengöringen

Så här fint blev samma rum, när jag gjorde ordning det till Mabou

Om ni tyckte Isatou ´s rum var rörigt, så är det inget mot den akuta krigszon som rådde i Jai och Mabous rum. Inte undra på att jag inte ens vågade titta in där innan storrensningen. Två svarta säckar med leksaker åkte i soporna och en säck ut i förrådet…

Tjejernas nya skrivbord, Isas läxläsningsplats

Jag får också vara med lite i deras rum. På bild i alla fall…

Jai ´s lilla hörna…

Isa ´s hörna

Är TV obligatoriskt i tonårsrum, tro?

Barnen var ganska skeptiska till ommöbleringen, men de är nöjda nu. Det är alltid lite svårt att möblera om när man bor så pass trångt som vi gör. Vi är dels en stor familj och dels så är det ofta ”fritidsgård” hemma hos oss. Det innebär att det är mycket som ska tas hänsyn till och vår lägenhet är dessutom väldigt dumt planerad för min familj. Nåja, det här är helt okej för stunden. När allt ”brakat” igen är det dags för en ny storrensning och ommöblering!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Barnens rum före och efter

  1. Det blev väl jättebra! Alltid roligt att se hur andra trångbodda lyckas utnyttja utrymmena!

    Normalt är vi ju sex personer i en trea, men nu hela våren är vi nio stycken eftersom vi har besök. Skulle kunna göra vad som helst för ett extra badrum!

    Ewas senaste inlägg..Gitarrlegend i Uppsala

  2. Pingback: Tonårsrummet före och efter (Bilder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Lite gamla bilder på hur Isa ´s rum såg ut innan kan du se HÄR! […]