Försöker du bli min nya idol, Alex?

Jag vet att jag nämnde, efter Stora   Bloggpriset att jag tyckte att Alex Schulman kunde vara lite elak ibland. Nu vet jag ju att mycket av elakheterna är mycket uppskattad humor hos många, men själv har jag inte den typen av humor…

Däremot har jag skrattat en del åt vissa roliga inslag. Jag var ganska road över när Alex exfru startade en blogg för att driva med Alex ego. Det tyckte jag var roligt. Elakhet med undertoner av kärlek och beundran, det är min melodi när det gäller humor.

Här hemma driver vi ofta med varandra, men med en tydlig röd tråd av kärlek i grunden. DET tycker jag är humor.

Nu sägs Alex ha blivit ”snäll”. Jag har upptäckt att jag gillar den här snälla Alex. Idag gör han visserligen ett litet ”elakt” utspel i Aftonbladet, men inte ens där löper han linan ut. Jag läser den roliga och läsvärda krönikan och upptäcker att jag håller med honom på alla punkter utom en, vilken det var har jag nu glömt bort. Antingen har Alex blivit snäll på riktigt, eller så har jag blivit elak, för jag finner att han skriver som att göra lite parodi, men jag ser ingen direkt elakhet.

Jag upptäcker att jag gillar den här nya Alex Schulman. Jag gillar honom faktiskt så mycket att jag gärna kan tänka mig att läsa hans nya bok: Skynda att Älska!

Så… vad har hänt, Alex? Försöker du bli min nya idol? 😉

En sista elak uppgörelse

Att vara Alex Schulman och medlem av en Kungafamilj

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Försöker du bli min nya idol, Alex?

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Mer nätkärlek till Mymlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skrev helt kort härom dagen, apropå Alex Shulmans uttalande om bloggar. (Skulle inte han bli snäll, förresten? ) Jag skrev inte så mycket själv, utan länkade i stället till andra som skrivit […]