Man skulle alltså kunna ragga med det argumentet?

Jag läser en artikel i Aftonbladet om en kvinna som har varit nunna. Hon säger:

”Jag har också till min förvåning noterat att många män tänder på det faktum att jag har varit nunna.”

Medge att det är lite ironiskt. Jag menar om man skulle ha varit nunna och sedan använda sig av det för att få män att tända på en, liksom… Nu menar jag inte att det den här kvinnan gjorde det, hon säger tvärt om att hon inte ville vara ihop med någon på de premisserna.

Men ändå… tänk vad kul att ragga på det faktum att man varit nunna, liksom. Det kanske blir den nya trenden. I stället för att i stora drag förstora tuttarna, banta och allt annat kvinnor gör för att få männens lystra blickar, så räcker det nu med att säga:

Äsch! Jag har varit nunna…

För övrigt så tycker jag just denna kvinnas liv verkar oerhört intressant och skulle gärna läsa boken hon har skrivit! Så här säger hon bland annat:

”Trots att Helene inte var redo och trots att hon absolut inte ville vara ihop med en datanörd kom Björn in i hennes liv när han hjälpte henne med datorn.

Han ville inte vara ihop med en katolik heller, så det jämnade ut sig, skrattar hon.”

Kvinnan har humor och det är värt mycket, oavsett om man levt som nunna eller en helt vanlig, grå morsa!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Man skulle alltså kunna ragga med det argumentet?

  1. Nunnor är väl en av dessa fantasier män har, liksom lesbiska tjejer och andra tjejer som är oåtkomliga. Nunnor har inte sex, lesbiska har inte sex med män. Det finns säkert mer som män fantiserar om…men jag orkar inte fördjupa mig i det nu.

  2. Hade jag vart singel och exnunna hade jag verkligen upplyst alla om vilken bra och ”ren” människa jag var!!! Helt klart hett raggnings tips!!!

  3. Hm… låter som ett lysande exempel på perfekt raggningsreplik, ja. Men, man kan ju inte klara den, om man skulle behöva 😛
    Hm, men boken skulle jag med glädje läsa vad det verkar…
    Må så grankott…

    Bim HDs senaste inlägg..Ännu sämre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.