Mordhot, pärlplattor och plattång…

Jag sitter och läser min äldsta dotter Binta ´s (20) blogg. Hon har tydligen blivit mordhotad av sin lillasyster, framgår det av ett inlägg. Binta har tydligen tagit med Jai ´s (snart 18) relativt nya plattång och dragit. Typ från stan. Som mamma känner jag att jag borde medla mellan mina döttrar. (Det var inte så länge sedan de vägrade prata med varandra.) Dessutom kan jag ju som mamma knappast acceptera mordhot mellan mina döttrar. Därför har jag ett litet meddelande till Binta:

Okej, nu ska jag mäkla fred här. Du tog Jai ´s nya plattång till Stockholm. No good! Men. Eftersom jag är morsa här, så vet jag att det kanske hänt något här hemma som DU inte skulle bli så glad över. Jag vill inte vara någon golare här, men ändå… Jag kan säga så här då: JAG är oskyldig. ISA är oskyldig och MABOU är oskyldig. Nu undrar du kanske vad som hänt? Om jag säger så här då:

Om du planerat göra fler pärlplatteörhängen nästa gång du kommer hem på besök, så bör du nog köpa nya plattor på vägen, de du köpte härom dagen är det inte så mycket kvar av… men pärlorna är i alla fall oskadda…! Bra va?!

Peace made?

Hur var det nu? Man ska inte kasta sten i glashus!!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mordhot, pärlplattor och plattång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.