Blogguppropet

Privat bild (Afrika 2004)

Blogguppropet är en kampanj som körs av Röda Korset, för att hjälpa mammor i nöd ute i världen som har drabbats av krig! Tanken är att så många bloggare som möjligt ska uppmärksamma detta och på så sätt sprida insamlingen. Vem som helst kan starta en insamling till förmån för dessa mammor i nöd och vem som helst kan också vara med och skänka pengar.

När du skänker pengar till kampanjen, så går pengarna oavkortat till just denna kampanj och du är med och köper vatten, mat eller sjukvård till en mamma i nöd. Du kan läsa mer om Blogguppropet HÄR!

Nu utmanar jag alla mina läsare och hela bloggvärlden att vara med i Blogguppropet. Litet eller stort, var med och stöd en mamma.

Jag brukar försöka att hjälpa till i olika sammanhang genom att bidra med en liten slant, när det görs insamlingar som jag tycker känns seriösa och viktiga. Just denna kampanj om Kvinnor i nöd som drabbats av krig, ligger mig extra varmt om hjärtat, därför hoppas jag verkligen att vi tillsammans ska kunna samla in en hel del pengar som gör skillnad!

Jag utmanar dig: Häng på! Hjälp till att göra en god gärning!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Genom att klicka längst ner på loggan nedan kan du stödja min insamling till andra mammor!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Blogguppropet

  1. Ska stödja din insamling så fort jag kan, har lagt upp ett inlägg om den på min blogg! Lycka till ska bli kul att se hur den går!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Den gubben gick inte…

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Kom igen nu!

  4. Pingback: Tonårsmorsa » En vädjan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] glöm inte bort att insamlingen till Rädda Kvinnorna fortfarande pågår och du kan skänka även en liten slant. Från 5 kronor och uppåt! (Klicka längst ner på loggan […]

  2. […] Okej, en massa mammor i världen är krigsdrabbade. I Sverige slipper vi tack och lov sånt. Jag vill fortsätta uppmana alla mina medmänniskor att göra en god gärning. Det krävs inte mycket alls. Du kan donera så lite som 5 eller 10 kronor om du har en tajt plånbok, det viktigaste är trots allt att man gör något! Avstå en kaffe eller en chokladbit, kanske en glass, vad du vill och låt en annan människa få ta del av de kronorna. Det är inget tvång förstås, men det skulle vara roligt om vi tillsammans, i denna kampanj, kunde hjälpa så många medsystrar som möjligt. Var med och gör skillnad! Mer om insamlingen och ändamålet kan du läsa HÄR! […]

  3. […] Blogguppropet […]