Troll-Mabou har varit…

…på maskerad-kalas idag. Men det kanske syns?

Jag: Var det roligt på kalaset?

Mabou: Ja, jätteroligt! Man fick en chokladpeng som halsband. Men F
(hon som fyllde år) tappade bort sin och hittade inte den, så då fick
hon min!

Jag: Vad snällt!

Mabou: Ja, för egentligen tänkte jag ge den till dig, eftersom du älskar choklad!

Jag tror jag när en kommunist gentleman vid min barm!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Troll-Mabou har varit…

 1. hej,
  vad söt han är!
  Skrev just en kommentar som försvann. Ville tacka dig för din långa,insiktsfulla kommentar hos mig igår. Tack för att du delade med dig. Du är en klok människa som valt livet, trots din ryggsäck, det är gott att känna, för det känns genom skärmen. (om du hänger med)
  letade en mail igår men fann ingen och det gick bara läsa till ditt inlägg om din statistik sen var det stopp =/
  Som sagt tack igen.
  Kram!

 2. Så himla sött! Jag undrar just hur världen skulle se ut om alla föräldrar tog sig tid att lära sina barn godhet. Kanske folk inte skulle hata varandra och vara förstående för folks situation. Om ett barn i Mabous ålder kan sätta sig in i någon annans situation, finner jag det ytterst konsitgt att vissa vuxna inte ens försöker!

 3. Mabou är så go! Visst kommer han att fortsätta vara en gentleman när han växer!

  Fortsätt blogga, Tonårsmorsa! Jag vill ha möjligheten att läsa det du skriver om. Insiktsfullt, spännande, engagerande, mysigt och roligt är det du skriver.

  Må så gott!

  Maldes senaste inlägg..Matsedel V20 och att-göra-listan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.