Det måste vara Bloggkärlek banne mig!

När jag skrev inlägget Jag ÄLSKAR att blogga härom dagen, apropå Elisabet Höglunds krönika och David Nyströms krönika, så kom det från hjärtat. Det är så enormt glädjande att inlägget nu spridit sig som en löpeld bland andra bloggare som också beskriver vad som får dem att älska att blogga. Här är några av dem:

Om det är fler bloggare som skrivit om varför de älskar att blogga, eller håller med Elisabet och David, så säg till så lägger jag till era länkar också! (Listan uppdateras eftersom nya inlägg tillkommer)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Det måste vara Bloggkärlek banne mig!

 1. Hittade just hit via Weirdo och tycker att bloggen var en trevlig bekantskap. Är själv nybörjarbloggare men tycker det är ett fascinerande uttryckssätt. Så jag ska nog strunta i att läsa vad EH skriver…

  Kenyamamma Cs senaste inlägg..Närhet

 2. Kenyamamma C: Alla har vi varit nybörjare någon gång! ♥-ligt välkommen in i bloggvärlden och hoppas du ska trivas lika bra här som många av oss andra!

  Pysan: *Stämmer in i låten…*

  Gunilla: Aaaargh! Det visste jag ju. Har ju läst ditt inlägg och allt, måste bara ha missat lägga in länken, men nu är det gjort!! ♥

 3. Jag håller INTE med Elisabet Höglund, jag tror dock att jag var lite för snabb för att döma ut hennes krönika. Jag visste inget om hennes bakgrund att hon hade blivit mobbad ganska grovt etc. Sådana dåliga upplevelser tror jag stannar med en hela livet…och kanske kan få en att säga saker som verkar konstiga för andra…Kanske var det ett skumt budskap…men nu kan jag förstå lite bättre.

 4. Eva: *Sjunger för att överrösta er alla, jag vill ju ändå bara ha uppmärksamhet…* 😀

  Smulan: Haha… Sjung på du! Ja, jag hoppas också det blir ännu fler bloggare!

  Weirdo: Ja, jag förstod att du menade så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.