Veckans Radiokåseri (26)

Idag sändes ett nytt kåseri av mig i radion. Den här gången handlar det om städning och kaos, tonåringar och att skylla ifrån sig! Om du vill lyssna, så klicka HÄR!

Fler kåserier, krönikor och intervjuer kan du lyssna på HÄR! (Direktlänkar)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 reaktion på “Veckans Radiokåseri (26)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

No Trackbacks.