Varmkorv Boogie

Igår kväll hade de öppet hus på Mabous skola. Han var jätteglad över det. De hade bland annat idol och en massa elever gjorde väldigt fina och roliga uppträdanden. Mabou och hans klass sjöng också varmkorv-boogie. Han var bara upprörd över att hans fröken var sjuk eftersom han hävdade att de inte skulle klara hela sången utan fröken.

Men de klarade det galant.

På kvällen när vi läste saga frågade jag honom vad som var roligast på öppet hus?

Mabou: Det roligaste var några av dom som sjöng och sedan att vi sjöng.

Jag: Ja, ni var jätteduktiga!

Mabou: Ja, fast det pirrade så mycket i magen när vi sjöng…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Varmkorv Boogie

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.