För att stilla Bintas ego…

Varför blir jag inte förvånad? Jag har skrivit många gånger om att Bintas fotograferingsbehov är mycket stort. Alla har vi väl vårt eget lilla ego, Bintas är definitivt att synas på bilder.

Jag minns när hon kom hem från Gambia med exet för drygt ett år sedan. Visserligen var det en del foton som inte var på henne, men när vi gick igenom varje foto, så upptäckte jag och exet att hon varit inne på varenda toalett i Gambia och fotat sig själv. Vi retades en del med henne om det och frågade: ”Binta, hur såg toaletten ut där då, eller förresten, det kan vi ju bara kolla på fotona.”

Jag hittade i alla fall precis Binta, Kenza och kusin Sap på en bild HÄR ! Där de dessutom skrivit fel. Det ska från vänster till höger vara: Saptieu, Kenza och Binta.

Så här ska jag stilla Bintas ego lite och lägga in en massa bilder på henne:


Binta i Gambia 2008

Binta i Gambia 2008

Mer från Gambia…

En av de omtalade ”toalett-bilderna”

Binta ´s studentfest 2008

Studentfesten igen…

Mer Binta

Binta på reggaefestivalen 2007 (?)

Binta inför sin studentskiva 2008

Bintas 18-års dag 2007

Binta hackspett 2007

Förra året på landet

När Binta gick första ring på gymnasiet

Inför reggaefestivalen i fjol 2008

Reggaefestivalen 2008

Puuh, det blev många bilder!! Nu kanske jag har stillat Bintas fotobehov för ett tag. Eller för idag i alla fall…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”För att stilla Bintas ego…

  1. Till dig som skrivit den anonyma kommentaren här, som jag inte tänker lägga ut: Någon anonym person som kommenterar min blogg och ingen annan person heller, för den delen kan bestämma eller försöka ”tvinga fram” vad mina inlägg ska handla om. Även om jag lämnar ut en hel del, så betyder det inte att jag måste lägga ut allt. Dessutom: varför i hela världen skulle jag välja att lämna ut personer som varken har med min blogg att göra eller som valt att vara en del av den? Jag försöker att alltid ta hänsyn till mina barn och vi har en öppen dialog om vad som ska lämnas ut i bloggen och inte. Jag har inga problem med det, tvärt om. Vi är rörande överens om hur mycket av våra liv som känns okej att lämna ut och vad som inte känns okej. Varför i hela världen skulle jag välja att lämna ut deras fäder, dessutom? Jag tycker det är en relation mellan dem och mina barn som inte ens jag bör lägga mig i annat än rent praktiskt. Jag har inga problem med barnens fäder! Har du? I så fall kan du ju ta det med dem och inte tala om för mig vad jag ska skriva i min blogg!! Ser fram emot att slippa fler ”haters-kommentarer” av dig! Lös dina egna problem och tala inte om för mig vad jag ska göra eller skriva!

    Passar det inte, så läs gärna andra bloggar, det myllrar av dem!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Dopet i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] toppen dag! Det var lite förvånande att Binta knappt var med på några bilder. Det måste vara första gången i världshistorien, som vi har med oss kameran och Binta inte är med på 90 % av alla […]