Dagen i bilder

Vädret har varit helt fantastiskt och Söndag är ju en njutardag och vilodag i Sverige. Jag, mamma, Jainaba och Mabou har varit på 4H-gården och tittat på djur, grillat, latat oss i gräset på picknickfiltar och fikat i det gröna.

Mabou dricker vatten

En get som förföljde oss…

Mabou matar hästen

En kille som solar i värmen

Lite tid för pussar. Jag och Jai

Mer pussar

En kanin

Blommande äppelträd

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagen i bilder

  1. Så oerhört stor kaninen såg ut att vara…Fast kanske det bara såg så ut på bild..Ser ut som det vart en trevlig dag! :o) Vart ni inte skraj för geten som förföljde er? Tycker de är dödskrämmande djur

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Gårdagens Mabou

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Grodyngel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Dagen i bilder […]

  2. […] I Söndags när vi var på 4H-gården, fångade Mabou en massa grodyngel. De ligger just nu i vårt yngelakvarium och ser söta ut. Frågan är hur söta de är när de inte är grodyngel längre? D.v.s. när de ska hoppa omkring och vara riktiga grodor… […]