Filmtips: Mask med Cher

Det finns ett gäng filmer som jag älskar. Det är såna där klassiker för mig. Dessa filmer kan jag se om och om och om igen. Varje gång upptäcker jag en ny nivå på dessa filmer, ett nytt budskap och en ny behållning av att se filmerna.

Filmen Mask, med Cher, Eric Stoltz och Sam Elliott är en av dessa filmer. Den är verklighetsbaserad och bygger på Rocky Dennis liv. Rocky Dennis var född med en missbildning som gör att skelettet växer för snabbt. Filmen är fantastisk med många bottnar. Den handlar om utanförskap, kärlek, missbruk och att vara annorlunda. Chers rollprestation är helt fantastisk!! Den har några år på nacken nu, men om du inte har sett den tidigare, så SE DEN!!

Filmen kan köpas HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.