Grattis Rädda Barnen, Nu räddar vi Mammorna också

Idag fyller Rädda Barnen 90 år. De har alltså arbetat för barns rättigheter i hela nittio år! GRATTIS till Rädda Barnen! Weirdo skriver om det och uppmanar alla bloggare att uppmärksamma detta!

Samtidigt fortsätter en annan insamling. Nämligen den till Rädda Mammorna. Den kommer att pågå till Morsdag som är den 31/5 och jag hoppas att så många som möjligt är med och bidrar till en så viktig insamling. Jag blir så jätteglad när jag ser att någon fler har skänkt en slant, liten eller stor. Man kan skänka allt från fem kronor och uppåt, så mycket eller lite man kan och vill avvara.

Jag tycker att det roligaste är att så många som möjligt är villiga att hjälpa till att göra livet lite enklare för krigsdrabbade mammor och på så sätt hjälper man ju även till att göra livet lite enklare för dessa mammors barn.

Rädda mammorna är ett Bloggupprop som har två delar, kan man säga. Det började med att vi var åtta mammor som skrev på ett Bloggupprop som publicerades i Aftonbladet. Uppropet handlar om att vi vill vara med och påverka i stort och i smått och att vi ibland har ett viktigt budskap, även om alla våra blogginlägg inte alltid har det. Vi ville påvisa att en mammablogg kan innehålla både ytlighet och djup samtidigt och att vi har valt att ha det så!

Vi som skrev på Blogguppropet är: HannahSthlm, Sanna Lundell, Vimmelmamman, Johanna Toftby, Hannah Graaf-Karyd, Englas Showroom, Fotbollsfrun och jag.

Efter oss har en massa bloggare följt i våra fotspår och startat egna insamlingar och det är roligt att komma in på olika bloggar och se hur många som är engagerade. I skrivandets stund är vi hela 427 bloggare som är med och samlar in pengar till detta och fler tycks det bli.

Klicka längst ner på loggan nedan och häng på och gör en god gärning. Det kostar från 5 spänn och uppåt. VARJE krona räknas!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Grattis Rädda Barnen, Nu räddar vi Mammorna också

 1. Hej! Jag skänkte just en symbolisk summa till din insamling,men jag vet inte om det kom upp på en gång? Hur som helst så fick jag ett bekräftelsemail från RK så..det har dragits iaf.Det viktigaste är inte VEM som samlar in utan att pengarna går till rätt ändamål!
  Tycker du gör ett minst lika bra jobb som mig med att belysa detta och därför ville jag gärna vara med i din insamling också!:)

  HannahSthlms senaste inlägg..Minnetonka’s! Hiss eller Diss?

 2. Bim HD: Ja, det gör jag också! 🙂

  Weirdo: Gör det inte? Testade precis själv och för mig funkar det!

  smulan: Ja, det tycker jag också är bra!

  HannahSthlm: Tack så mycket för ditt bidrag också, då har det gått jämnt upp. Haha. När jag la in kampanjen så satte jag nämligen in pengar (en mindre summa) och upptäckte sedan att det var din logga de hade skickat mig. Pratade med Johanna så vi löste det genom att jag fick min egen logga, men den där första summan var ”borta”, eller rättare sagt, den hamnade hos dig!

  Jag tycker det var jättegulligt att du stöttade min kampanj i alla fall, för min del var det ju mer ett ”misstag” vilket kan kvitta, eftersom pengarna går till samma kampanj som jag stödjer fullt ut! Ha en bra dag! Kram! ♥

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Mitt 3000 Blogginlägg och en Jubileumtävling

 4. Pingback: Tonårsmorsa » En vädjan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Mitt i Livet. (Kan även beställas HÄR!) och dessutom skänker jag 50 kronor till för insamlingen till Rädda Mammorna som jag har på min blogg (vem som helst får gärna skänka en slant genom att klicka på loggan […]

 2. […] Grattis Rädda Barnen, nu Räddar vi mammorna också! […]