Grodor och Internets tråkigaste film…

Ibland är tillfälligheter så lustiga. Jag skrev nyss om att Mabou fångade grodyngel härom dagen (det är hela tio stycken små rackare). Sedan, av en händelse, upptäckte jag att för nästan precis ett år sedan så hade jag ett annat grodinlägg. Då handlade det om att Mabous akvarie-vatten-groda dog, till Isatou ´s stora förskräckelse.

Jag länkade även till en video som handlade om just Mabou ´s groda, innan den flög till himlen och här är jag den första att erkänna att ja, jag är ansvarig för att ha skapat internets absolut tråkigaste filmklipp, alla kategorier. Haha…

Så låt mig presentera: internets tråkigaste video:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Grodor och Internets tråkigaste film…

  1. Eva: Haha, hur kan man lägga upp en film med en groda och dessutom agera ”speaker” till filmen? Jag måste ha fått hjärnstillestånd eller nåt… Jag skyller på Mabou, det var säkert han som ville föreviga sin groda med en film! (Det förklarar dock inte varför jag la ut den på nätet) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.