Grodor och Internets tråkigaste film…

Ibland är tillfälligheter så lustiga. Jag skrev nyss om att Mabou fångade grodyngel härom dagen (det är hela tio stycken små rackare). Sedan, av en händelse, upptäckte jag att för nästan precis ett år sedan så hade jag ett annat grodinlägg. Då handlade det om att Mabous akvarie-vatten-groda dog, till Isatou ´s stora förskräckelse.

Jag länkade även till en video som handlade om just Mabou ´s groda, innan den flög till himlen och här är jag den första att erkänna att ja, jag är ansvarig för att ha skapat internets absolut tråkigaste filmklipp, alla kategorier. Haha…

Så låt mig presentera: internets tråkigaste video:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Grodor och Internets tråkigaste film…

  1. Eva: Haha, hur kan man lägga upp en film med en groda och dessutom agera ”speaker” till filmen? Jag måste ha fått hjärnstillestånd eller nåt… Jag skyller på Mabou, det var säkert han som ville föreviga sin groda med en film! (Det förklarar dock inte varför jag la ut den på nätet) 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.