Grodyngel

I Söndags när vi var på 4H-gården, fångade Mabou en massa grodyngel. De ligger just nu i vårt yngelakvarium och ser söta ut. Frågan är hur söta de är när de inte är grodyngel längre? D.v.s. när de ska hoppa omkring och vara riktiga grodor…

Isch…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Grodyngel

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Grodor och Internets tråkigaste film…

  2. Det behöver du inte oroa dig för eftersom det enligt lag är förbjudet att behålla infångade grodyngel efter att de har utvecklat ben. Alla Sveriges groddjur är fridlysta.

  3. Pysan: Ja, visst är de söta? Och lite äckliga?

    Sofia: Är det sant? Vad konstigt, för jag var och frågade i djuraffären, hur vi skulle göra med dem och om de kunde bo i akvarium och allt, men de sa ingenting om det… Vart kan man kolla det?

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.