Utmärkelse

Jag har fått en väldigt fin utmärkelse av En Weirdo ´s bekännelser igen. Så här följer hennes motivering:

Tonårsmorsa: Min blogg guru!! Som också tillhör mina favvo bloggare! Helt klart en av Sveriges grymmaste bloggare!…hon kör sin grej skriver alltid vad hon tycker och bjuder på en massa skratt. Kul är det också då hon ständigt strävar att hjälpa någon! Kolla in hennes senaste insamling Rädda Mammorna som pågår till morsdag. Du ska verkligen ha cred och respekt för det du gör, jobbar som en galning och är ensamstående med 4 barn (om än den en av dem är utflyttad nu) undrar hur din tid räcker till….känner du aldrig för att åka på lyxkryssning och inte göra någonting i 2 veckor!

Jag är varmt tacksam för det omnämnandet! Så är det då min tur att omnämna några bloggare att ge utmärkelsen vidare till. Faktum är att jag alltid tycker detta är så svårt, eftersom jag hoppar runt och läser hundratals bloggar själv och jag har därför väldigt svårt att plocka ut bara några få. Men jag gör ett försök och då blir det några av de jag har läst länge:

Soulsister: För att hon är klok och skriver finstämda inlägg. Dessutom är hon en jäkel på att scrappa.

Evas Svammel: För att hon skriver om helt vanligt vardagsliv och för att hon uppskattar att ta vara på och glädjas åt nuet. Eva ger mig hopp.

Ludmilla: Skriver om djup sorg, men har ändå ett fantastiskt konstruktivt sätt att uttrycka den och låta oss ana vad hon går igenom. Dessutom har jag fått ett särskilt band till Ludmilla, som jag inte själv kan förklara.

Gunilla: Skriver också om sorg, men blandar det med allt möjligt annat som sker i livet.Jag uppfattar Gunilla och hennes blogg som något som ger mig värme och vänskap.

MKs Blogg: Skriver om sin väg ut ur missbruket och livet som går vidare. Intressant läsning och jag uppfattar honom som ”udda”, då hans åsikter inte alltid är de man väntar sig. Me like.

Vendettanbettan: En viktig blogg av en viktig person. Uppdateras tyvärr allt mer sällan… Men kan verkligen konsten att med tangentbordet krama om ditt hjärta, när hon sätter den sidan till.

Ninja Isters Meningslösa: En kvinna med humor, intelligens och som har en förmåga att skriva klockrena kommentarer!! Inte så meningslös som hon vill påskina!

Om någon annan vill föra utmärkelsen vidare så sätt igång!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Utmärkelse

  1. MK: Jo, jag tror du är ”udda”, men eftersom jag gillar ”udda” personer, så är det helt och hållet en komplimang! 😉

    Soulsister: Tack själv, för att du förgyller bloggvärlden! 😀

    Eva: Ja, du är värd hur många som helst!! Kram!

    Gunilla: Ska kolla direkt! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.