Why?

Att Tracy Chapman är en av mina allra största musikaliska favoriter har jag skrivit om förut. Nu vill jag bara dela med mig en låt som följt mig genom åren, liksom många av hennes låtar:

Låten heter Why och texten kan du läsa HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.