En vädjan!!

Ingen har säkert missat att det pågår en insamling just nu på min och många andra bloggares sidor. En insamling som handlar om att stödja krigsdrabbade mammor (och därmed även deras barn) runt om i världen. Även om vi är många som är med och samlar in pengar, så är jag övertygad om att ännu fler skulle kunna lämna ett bidrag.

Idag har Aftonbladet en artikel om just lågkonjuktur och insamlingar till nödställda. Det gör att jag än mer inser hur viktiga dessa insamlingar är. Jag vädjar till dig som läser detta att läsa Aftonbladets artikel, helt förbehållslöst. Läs den och ta ställning.

Jag vet att vi är många i detta land som har det knapert, med uppsägningar, arbetslöshet, sjukdomar och mycket, mycket annat, men jag anser ändå att nästan alla av oss har möjlighet att skänka en mindre summa. GÖR DET!! Jag vädjar till dig som medmänniska. Skänk en slant genom att klicka på widgeten nedan, längst ner på den, eller på någon annans blogg som är med i insamlingen. Just nu kan man skänka från 25 kronor och uppåt.

Mer om insamlingen kan du läsa här:

Jag vill bara poängtera att ingen av oss bloggare tjänar något på detta, utan det handlar helt och hållet om ett välgörande ändamål!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”En vädjan!!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Kort intervju i UNT om Barnkalas

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Tävlingen avslutad

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Tv4 ´s Rädda Mammorna-gala

  4. Pingback: Tonårsmorsa » Tv4´s Rädda Mammorna-gala

  5. Pingback: Tonårsmorsa » TV4 gala ikväll till förmån för krigsdrabbade kvinnor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « En vädjan!! […]

  2. […] hade också lovat att skänka 50 kronor till i insamlingen Rädda Mammorna. Jag satte precis in 100 kronor till och hoppas att fler följer efter och skänker en slant […]

  3. […] Mer om insamlingen har jag skrivit HÄR! […]

  4. […] Mer om insamlingen har jag skrivit HÄR! […]

  5. […] om denna insamling, som jag har bloggat, kan du läsa i DETTA inlägg med tillhörande länkar i […]